Щиро вітаємо вас зі знаковим та особливим святом, що уособлює одвічну звитягу українського народу на тернистому шляху боротьби за вільну державу під захистом Пресвятої Богородиці – Днем захисника України, Днем українського козацтва, Днем Української Повстанської Армії та релігійним святом Покрови Пресвятої Богородиці! Саме Пресвята Божа Мати Марія  здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і сучасного війська.

День захисника України є надзвичайно важливим для тих, хто і сьогодні зі зброєю в руках боронить нашу землю від ворожого окупанта, тих, хто докладає всі зусилля заради непорушності кордонів України та безпеки й процвітання її мешканців. У важкий для країни час українці вкотре довели, що в їхніх жилах тече кров вільних і мужніх козаків та відданих рідному краю повстанців, жертовних націоналістів усіх поколінь.

Схиляємо голови у пам’ять про тих, хто заплатив за вільну Україну найвищу ціну – особисте життя. Доземний уклін вам, захисники рідної землі, повага і шана волонтерам і медикам, всім тим синам і донькам, хто ціною свого життя й здоров’я рятує інші.

Бажаємо всім захисникам України, ветеранам війн та збройних конфліктів, ветеранам АТО/ООС та волонтерам міцного здоров’я, усіх життєвих гараздів, родинного затишку, тепла та злагоди в родинах, захисту Пресвятої Богородиці і Господнього благословення у кожній добрій справі.

Хай щира любов до України, народна повага і підтримка додають всім захисникам нашої держави сил і натхнення у благородній справі служіння рідній державі, борні за мир і волю, добробут і процвітання її мешканців.

Віримо у справедливу перемогу України над ворогом завдяки вам і Господній допомозі!

 

З повагою

 

Голова Івано-Франківської

районної ради                              Василь Попович