01 серпня 2021 року голова районної ради Василь Попович взяв участь в урочистостях з нагоди 837-ї річниці від першої писемної згадки про Рогатин та 606-ї річниці від дати надання місту Магдебурзького права.

Святкові заходи розпочалися з літургійних служінь в храмах міста, надалі в місцевому будинку культури відбулись урочисті збори Рогатинської міської ради.

Василь Попович привітав мешканців міста з черговою святковою датою, особливо відзначивши, що Рогатинщина – благодатна земля, яка подарувала Україні багато знатних історичних і політичних постатей, визначних особистостей, які внесли чималий вклад в усебічний розвиток нашої держави. Це земля, де насправді витає інтелігентність і шляхетність української нації, край, який має всі підстави гордитися багатствами історичного минулого і розвивати надалі туристичний потенціал. Голова ради побажав очільнику міської громади Сергієві Насалику та всім мешканцям Рогатинщини всіх щонайкращих гараздів і невпинного розвитку в усіх сферах життєдіяльності.

Мистецька програма, розрахована на цілий день, надихала й веселила всіх господарів і гостей свята до вечора, завершившись молодіжною дискотекою.