31 липня - 01 серпня 2021 року в селі Крилос Галицької міської територіальної громади відбулася Всеукраїнська патріарша проща до Галицької чудотворної ікони Матері Божої

Відвідав Архиєрейську Божественну Літургію в неділю, 01 серпня, яку відслужив Блаженніший Святослав, і голова Івано-Франківської районної ради Василь Попович разом з представниками влади міста Івано-Франківськ та Івано-Франківської області.

Насичена дводенна програма прощі включала молебень до Богородиці, співану вервицю, освячення води в Княжій криниці, молитовні нічні чування, які супроводжувалися вечірньою службою з винесенням чудотворної ікони Матері Божої для вшанування, наукою про Святі Тайни, Акафістом до Богородиці.

В рамках візиту на Прикарпаття 31 липня 2021 року місто Галич відвідав Блаженніший Патріарх УГКЦ Святослав (Шевчук), який освятив там новозбудований храм блаженних священномучеників Станіславівських – Симеона Лукача, Григорія Хомишина та Івана Слезюка.

Вітали Блаженнішого Святослава Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин, єпископи, єпископи-помічники та правлячі архиєреї ще десятьох єпархій УГКЦ України (Василь Семенюк, Ярослав Приріз, Йосафат Мощич, Йосафат Говера, Богдан Манишин, Петро Лоза, Михаїл Колтун, Василій Івасюк, Іван Кулик, Теодор Мартинюк), новоінтронізований екзарх для українців у Німеччині та Скандинавії Богдан Дзюрах, парох парафії Успіння Пресвятої Богородиці о. Ярослав Жолоб спільно із чисельним запрошеним духовенством та вірними, які прийшли на прощу.

У рамках зустрічі Блаженніший Святослав освятив український прапор, який урочисто винесли учні Католицького ліцею св. Василія Великого. Освячення відбулося з нагоди 30-ліття проголошення незалежності України. Згодом прапор буде святково піднято на вічевому майдані в Івано-Франківську.