08 лютого 2021 року відбулись засідання постійних комісій районної ради з питань майна та земельних відносин, з питань бюджету.

На засідання комісії ради з питань майна та земельних відносин виносились такі питання:

1.Про намір передачі майна в оренду та включення об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Івано-Франківського району до Переліку другого типу.

2.Про намір передачі майна в оренду та включення об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Івано-Франківського району до Переліку першого типу.

3.Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Дубівці Дубовецької сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області.

На засіданні постійної комісії районної ради з питань бюджету розглядались питання:

1.Про фінансове забезпечення діяльності субрегіонального рівня місцевого самоврядування в Україні.

2.Про організацію роботи та стан фінансування програм соціального захисту населення управління соціального захисту населення районної державної адміністрації в умовах адміністративно-територіальної реформи.

3.Про затвердження звіту щодо виконання районного бюджету за 2021 рік.

4.Про спрямування вільного залишку коштів загального фонду районного бюджету.

В результаті розгляду семи питань, які розглядались на засіданнях цих двох постійних комісій районної ради, на розгляд одинадцятої сесії рекомендовано винести сім проєктів рішень, які за тематикою належать до відання цих профільних комісій.