07 лютого 2022 року відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань законності, регламенту, депутатської діяльності та етики, розвитку місцевого самоврядування та захисту прав людини. Комісією розглянуто ряд питань:

1.Про фінансове забезпечення діяльності субрегіонального рівня місцевого самоврядування в Україні.

2.Про звернення районної ради щодо організації належного виконання Закону України “Про основи національного спротиву”.

3.Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадської безпеки і порядку та результати діяльності Івано-Франківського районного управління поліції на території Івано-Франківського району за 2021 рік.

4.Про звіт голови районної державної адміністрації щодо здійснення районною державною адміністрацією делегованих їй районною радою повноважень за 2021 рік.

5.Про звіт про роботу голови районної ради за 2021 рік.

6.Про план роботи районної ради восьмого демократичного скликання на 2022 рік.

7.Про затвердження районної цільової Програми фінансування мобілізаційних заходів і заходів з підготовки до територіальної оборони та формування підрозділу територіальної оборони на 2022 рік.

8.Про скасування рішення районної ради від 23 грудня 2021 року № 170/2021 “Про припинення шляхом ліквідації Комунального підприємства “РОЗВИТОК ЯВЧЕ” Івано-Франківської районної ради.

9.Про припинення шляхом ліквідації Комунального підприємства “РОЗВИТОК ЯВЧЕ” Івано-Франківської районної ради.

В результаті розгляду дев’яти питань на розгляд одинадцятої сесії районної ради, що відбудеться 10 лютого 2022 року, винесено дев’ять відповідних проєктів рішень.