20 жовтня 2021 року голова Івано-Франківської районної ради Василь Попович взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення 30-річчя діяльності БО “БФ “Карітас Івано-Франківськ УГКЦ”. Святкову подію відвідали також голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Онищук, голова Івано-Франківської міської ради Руслан Марцінків, голова Івано-Франківської районної державної адміністрації Олександр Ярощук, директор Карітас України Тетяна Ставнича, духовенство, представники Карітасу, благодійники, волонтери.

Святкування розпочалось з подячної Архієрейської Божественної Літургії, яку очолив Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський владика Володимир Війтишин.

Василь Попович привітав присутніх із 30-річним ювілеєм діяльності БО “БФ “Карітас Івано-Франківськ УГКЦ” та наголосив, що Карітас є тим місцем, де піклуються про сироту, заступаються за вдову, допомагають убогому і розділяють страждання із хворими. Важко переоцінити ту роботу, яка жертвується на благо людей, а ще більше – для тих осіб, які опинились у складних життєвих обставинах і потребують невідкладної опіки та підтримки.

Голова районної ради вручив Грамоти за багаторічну віддану працю, чуйність і гуманність, постійну благодійну допомогу потребуючим і соціально незахищеним верствам населення та з нагоди 30-річчя діяльності БО “БФ “Карітас Івано-Франківськ УГКЦ”:

- о. Володимиру Чорнію – директору БО “БФ “Карітас Івано-Франківськ УГКЦ”;

- Наталії Козакевич – заступнику директора “БФ “Карітас Івано-Франківськ УГКЦ”;

- о. Роману Дармограю – завідувачу благодійної їдальні БО “БФ “Карітас Івано-Франківськ УГКЦ”;

- Іванні Дмитрук – завідувачу відділення догляду вдома БО “БФ “Карітас Івано-Франківськ УГКЦ”;

- Ларисі Дорош – завідувачу відділення роботи з дітьми та сім’ями БО “БФ “Карітас Івано-Франківськ УГКЦ”;

- Людмилі Ковальчук – завідувачу центру надання допомоги особам, постраждалим від торгівлі людьми БО “БФ “Карітас Івано-Франківськ УГКЦ”;

- Христині Коржик – бухгалтеру БО “БФ “Карітас Івано-Франківськ УГКЦ”;

- Наталії Малишкіній – головному бухгалтеру БО “БФ “Карітас Івано-Франківськ УГКЦ”;

- Вірі Рущак – соціальному працівнику Центру догляду вдома БО “БФ “Карітас Івано-Франківськ УГКЦ”.