26 вересня 2021 року голова районної ради Василь Попович взяв участь в урочистостях з нагоди 467-ї річниці від першої писемної згадки про місто Бурштин.

Свято розпочалося з літургійних служінь в храмах міста, надалі в ПК “Прометей” та на площі Героїв УПА відбулись різні урочисті заходи.

Василь Попович привітав мешканців міста з черговою святковою датою, відзначивши, що Бурштин – місто із значним економічним та туристичним потенціалом, який потрібно розвивати та примножувати. Голова районної ради побажав очільнику міської громади Василю Андрієшину, депутатам та всім мешканцям Бурштина реалізації задуманих планів, щонайкращих гараздів і невпинного розвитку в усіх сферах життєдіяльності.

Також Василь Борисович нагородив Грамотами голови Івано-Франківської районної ради:

- за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток галузі медицини та з нагоди 467-ї річниці міста Бурштин Василюка Ярослава Антоновича – заступника головного лікаря по медичній частині КО “Бурштинська міська лікарня” у 1970-2012 роках;

- за високий професіоналізм, відданість справі, мужність і самопожертву у виконанні службових обов’язків та з нагоди 467-ї річниці міста Бурштин Маслія Ігоря Миколайовича – начальника Державного пожежно-рятувального посту м. Бурштин.

Культурно-мистецька програма, яка тривала увесь день, надихала й веселила всіх господарів і гостей свята до вечора, завершившись захопливим феєрверком та  молодіжною дискотекою.