Дорогі мешканці Івано-Франківського району!

Щиро вітаємо вас із найбільшим святом української нації – Днем Незалежності!

Цей день символізує споконвічне прагнення українського народу до волі та єдності, суверенності і вільного розвитку рідної мови й культури. Це свято єднання, переоцінки наших ідей у розвитку державності, тому Акт проголошення незалежності України став одною з найяскравіших сторінок в історії її розвитку і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту.

Крізь століття боротьби за цілісність своєї території наша держава виховала не одне покоління Національних Героїв, перед якими і сьогодні низько схиляємо голови за мир і спокій у наших домівках, вболіваючи за їхнє життя та черпаючи натхнення від мужності й незламності духу в борні за вільну Україну та її непорушність.

Тож в цей знаменний день, коли наша нація святкує 30-річчя відновлення незалежної держави, бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту, наснаги, нових звершень у справі розбудови процвітаючої України і захисту її найвищих цінностей.

Хай свято Незалежності серпневим ароматом запашного хліба й веселковими барвами літнього неба принесе у ваші домівки щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир і любов! 

 

З повагою

 

Голова

Івано-Франківської районної ради                Василь Попович