2 червня 2021 року в Івано-Франківській обласній раді нагороджено переможців ІХ обласної спартакіади серед депутатів місцевих рад Прикарпаття, яка відбулася 15 травня 2021 року. Тоді у п’яти видах спорту змагалися збірні команди шести районів Івано-Франківської області та команда депутатів обласної ради.

Кубки і грамоти представникам команд-переможців вручили голова обласної ради Олександр Сич та його перший заступник – голова організаційного комітету обласної спартакіади Василь Гладій.

Збірна команда Івано-Франківського району здобула найбільшу кількість очок за підсумками змагань з усіх видів спорту, відповідно, посіла І загальнокомандне місце, одержавши свої заслужені нагороди – Кубок першості й грамоту, та найголовніше – фінансову нагороду на покращення спортивної інфраструктури району. Друге місце посіла команда Коломийського району, а замкнула трійку переможців команда Надвірнянського району.

З числа переможців у всіх видах спорту сформовано збірну команду Івано-Франківської області, яка представить Івано-Франківську область на VІ Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів усіх рівнів, що проходитиме з 7 по 12 червня 2021 року в м. Чорноморськ Одеської області. Від депутатів
Івано-Франківської районної ради
до складу збірної команди делеговано Лукиніва Ігоря Михайловича.