Сьогодні ми відзначаємо не лише найбільше державне свято, а й вшановуємо незламний дух нашого народу, його боротьбу за власний шлях та гідність. Ми маємо чим пишатися: багатовіковою історією, глибоким культурним корінням та багатими народними традиціями, розмаїттям наукових досягнень та інтелігенції.

Для кожного з нас незалежність означає щось своє: бути господарем на своїй землі, захищати рідних і близьких, обирати свій шлях, творити свою вільну державу, оберігати свій простір. Але перед лицем ворога ми зрозуміли, що наша незалежність — це щось набагато більше. Це люди, які не мають страху перед агресором. Це міста, які витримують ракетні удари. Це нація незламних, яка вперто стоїть на своєму і захищатиме себе завжди, незважаючи на біль і втому, попри втрати і негаразди. Воїн-українець зі зброєю в руках і прапором своєї держави – це символ лицарського духу для цілого світу, еталон волі і мужності. Цінуймо кожного з них і їхній героїчний вклад в нашу державність, а особливо тих, хто заради нашого мирного життя став Ангелом Світла на Небесах.

Тож хай вогонь патріотизму завжди горить у наших серцях, а горизонти можливостей для нашої держави будуть безмежні. Хай віра у себе та в нашу незламну країну буде незмінною опорою на шляху до нових вершин.

З Днем Незалежності! Хай в серці кожного яскраво горить вогонь любові до рідної України — країни гір і степів, швидких річок і золотих полів, зелених лісів і глибоких морів, відважних і гордих, гідних і люблячих людей. Щиро бажаємо процвітання кожному куточку нашої рідної Батьківщини, благополуччя та злагоди кожній українській родині. 

 

Миру та Перемоги нам усім! Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою

 

Заступник голови

Івано-Франківської районної ради                                 Лідія ЧЕКАЙЛО