У Бурштинському торговельно-економічному фаховому коледжі Державного торговельно-економічного університету підсумували участь команди у VII Міжнародному конкурсі ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOK FEST-2023».
Конкурс відбувся в місті Києві на базі Державного торговельно-економічного університету. Команда Бурштинського коледжу завоювала нагороду, інформують на сторінці навчального закладу у фейсбуці.
Змагалася команда кулінарів в складі студентів Назара Жука, Андрія Вовчука, Євгена Шульги.
У Бурштинському торговельно-економічному фаховому коледжі Державного торговельно-економічного університету підсумували участь команди у VII Міжнародному конкурсі ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOK FEST-2023».
Змагалася команда кулінарів в складі студентів Назара Жука, Андрія Вовчука, Євгена Шульги.
Бурштинці стали одними з найкращих у номінації «Практичні командні змагання В1. Краща кулінарна школа року – BEST CULINARY SCHOOL» – здобули срібло.
Перелік переможних страв: холодна закуска – салат з креветками по-бурштинськи, основна страва – каре ягняти з картопляним пюре з ферментованим часником та грибами, десерт – лігуміни прикарпатські.
За високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток кулінарної майстерності та підготовку фахівців у сфері HoReCa вручили подяку директору коледжу Андрію Козаку.