13  грудня 2022 року відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера (щорічно відзначається 5 грудня).

З цієї нагоди обласне, районне та міське керівництво вітало волонтерів Прикарпаття, дякуючи за невтомну, натхненну, сподвижницьку допомогу воїнам України у війні проти московського агресора. 

За вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху Прикарпаття, громадянську мужність, патріотизм, активну благодійну та громадську діяльність, служіння українському народові та з нагоди Міжнародного дня волонтера заступник голови Івано-Франківської районної ради Лідія Чекайло вручила грамоти голови Івано-Франківської районної ради  волонтерам  ГО "СПІЛКА ВОЛОНТЕРІВ ПРИКАРПАТТЯ: Духовичу Миколі Ярославовичу, Крупі Ігору Петровичу, Андрі Володимиру Сергійовичу, Волосінчуку Віталію Яковичу, Рибалкку Юрію Олексійовичу, Зеленчуку Євгену Володимировичу.

Лідія  Чекайло побажала волонтерам міцного здоров’я та подякувала за  добровільну, жертовну і самовіддану щоденну працю, яка наближає довгоочікувану перемогу України у війні.