Відповідно до п. 4 ст. 46, п. 6 ст. 55 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

1. Скликати чотирнадцяту сесію районної ради у середу, 12 жовтня 2022 року, о 10:00 годині, в сесійній залі першого поверху адміністративного будинку Івано-Франківської обласної ради (вул. Грушевського, 21).

2. Запропонувати такий порядок денний чотирнадцятої сесії районної ради:

2.1. Про надання погодження на отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення гіпсу Хотимирської ділянки, що знаходиться в Івано-Франківському районі Івано-Франківської області.

2.2. Про надання погодження на отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення гіпсу Городищенської ділянки, що знаходиться в Івано-Франківському районі Івано-Франківської області.

2.3. Про надання погодження (відмову в наданні погодження) на отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення піску Воронівської-2 ділянки, що знаходиться в Івано-Франківському районі Івано-Франківської області.

2.4. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с. Клузів Угринівської сільської ради ТГ Івано-Франківського району Івано-Франківської області.

Інші питання.

Різне.

3. Виконавчому апарату районної ради забезпечити організаційні заходи з підготовки та проведення сесії.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Заступник голови районної ради                              Лідія ЧЕКАЙЛО