В цей день ми святкуємо початок історії сучасної правової держави. Прийняття Основного Закону 28 червня 1996 року назавжди закарбувало волю українського народу жити у вільній, суверенній, соборній державі, закріпило правові основи демократичної України, її свободу і територіальну цілісність, сприяло підвищенню міжнародного авторитету нашої країни на світовій арені.

Життя людини, її здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнані Основним Законом найвищою цінністю. В цей нелегкий час, коли Україна переживає лихоліття війни, коли за волю й незалежність, територіальну цілісність і найголовніші принципи правового й демократичного розвитку гинуть найкращі сини і доньки нашої держави, наш святий обов’язок – усі  зусилля спільно докладати для відновлення основоположних принципів Конституції України, відчайдушно знищивши всі перешкоди і ворогів українського народу.

Тож нехай демократичні засади та рівність усіх перед законом, що закріплені в Українській Конституції, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої країни. Хай мир і злагода в кожній домівці сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку, добробуту й затишку.

Впевненості вам у щасливому майбутньому, сил і натхнення до добрих справ, усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина України.

 

З повагою

 

Голова Івано-Франківської районної ради                                   Василь ПОПОВИЧ