18 лютого 2022 року голова Івано-Франківської районної ради Василь Попович взяв участь у відкритті виставки “Революція Гідності. Спомин” у Івано-Франківському обласному музеї визвольної боротьби ім. С.Бандери.

У відкритті виставки також взяли участь директор Івано-Франківського обласного музею визвольної боротьби ім. С.Бандери Ярослав Коретчук, начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Володимир Федорак, учнівська та студентська молодь, представники громадськості.

У вітальному слові до присутніх голова районної ради наголосив, що Революція Гідності залишила глибокий, визначальний і незабутній слід в  новітній історії України. Згадав події, які відбувались у м. Києві, в Україні загалом та в нашій області у ті буремні без перебільшення часи. Згадав і побратима Дідича Сергія Васильовича, який загинув саме 18 лютого 2014 року у Києві, де зі своєю сотнею стримував атаку “Беркута” у Кріпосному провулку.

Ідеали Революції Гідності, її надії й рішення разюче змінили нашу ментальність, розпочали і продовжують формувати нову політичну ідентичність.