Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування.

Становлення України як незалежної, правової, демократичної держави нерозривно пов’язане з розвитком місцевої ініціативи, зростання ролі громади та відповідальності кожного за долю рідного краю.

День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює на благо виборців, вболіваючи за їхні проблеми та вирішуючи їх, дбаючи про розквіт і процвітання громад. З часу здобуття Україною незалежності органи місцевого самоврядування завжди стояли на сторожі інтересів мешканців рідної держави.

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати суспільство європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує і вдалого реформування органів місцевого самоврядування. За такими раціональними  змінами – майбутнє держави.

Тож за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові рідної України, за сумлінну і віддану працю щиро дякую усім працівникам і представникам органів місцевого самоврядування – тим, кому громада висловила свою довіру і наділила владними повноваженнями, тим, хто працює в сільських, селищних, районних, міських та обласних радах. Завдяки спільним зусиллям кожного з вас здійснюється народовладдя в Україні як нерозривний зв’язок між владою та виборцями. Здоровʼя вам, великого щастя, родинного затишку, здійснення всіх життєвих мрій і сподівань, нових звершень і невичерпного натхнення в активній діяльності на благо розквіту України та її мешканців.

 

З повагою

Голова Івано-Франківської
районної ради                              Василь Попович